Циліндричний навісний

Циліндричний навісний редуктор при монтажі «не потребує» вивірки співвісності та суттєво економить корисний простір. Призначений для встановлення на барабанний вал за допомогою реактивної штанги. Механізм відрізняється плавністю пуску, простотою демонтажу, ремонтопридатністю, надійністю.

Які має особливості навісний редуктор?

Навісний мотор циліндричний редуктор відрізняється високою якістю виконання і конструктивною простотою, дозволяє ввести запобіжні елементи в привід. Корпус роз’ємного типу дозволяє швидко і легко без інструмента зняти необхідну деталь.

Зубчасті колеса можна зняти, не використовуючи спеціальні інструменти, пристрої та засоби. Характеризуються простою конструкцією, тому можуть виготовлятися у будь-якому спеціалізованому цеху. Редуктори циліндричні навісні оснащуються високоякісними підшипниками провідними виробниками Європи, які відрізняються тривалим терміном служби.

Передача обертання на редуктор виконується через клинові ремені до двигуна, завдяки чому вирішуються такі завдання:

  1. запобіжний елемент вводиться в привід, який може прослизати під час підвищеного навантаження, захищаючи редуктор від передчасного зношування та виходу з ладу. Навіть якщо ремінь обірветься, зворотний хід не відбудеться, за умови наявності в пристрої стопора зворотного ходу (блокатора зворотного ходу);
  2. завдяки тому, що діаметр шківів змінюється, можна, за необхідності підвищення продуктивності, збільшувати швидкість руху вихідного валу.

Коли на циліндричний редуктор з навісним механізмом виявляється інтенсивне навантаження, плавність його запуску забезпечують ремені, що підвищують ковзання. Додатково прилад може комплектуватися гідромуфтою, яка виконує ту саму функцію, але ефективніше.

У конструкцію механізму входять стопори, вбудовані в корпус із зовнішнього боку. Тому у разі несправності їх можна легко та швидко замінити чи відремонтувати. Крім цього, можна поміняти бік обертання обладнання за допомогою перевертання стопора зворотного ходу.

Якщо діаметр барабана не збігається з розміром пристрою або потрібно встановити його на інший барабан, тоді можна додатково укомплектувати циліндричний редуктор навісний перехідними втулками. Таким чином, відпаде необхідність купівлі нового механізму. Ці елементи дозволять монтаж на барабани будь-якого діаметру.

Основні сфери застосування редуктора навісного циліндричного

Циліндричний редуктор з навісним механізмом, ціна якого знаходиться на доступному рівні, відмінно підходить для силового та виробничого обладнання, яке систематично піддається підвищеним навантаженням. Тому може використовуватися для конвеєрів, транспортерів, наносів, підйомників, деревообробних та металообробних верстатів, фасувальних, розливальних та пакувальних механізмів та ін.

Які має переваги?

Навісні циліндричні редуктори мають підвищений попит у споживчих колах, завдяки своїй ефективності, довговічності та надійності. Також прилади мають численні позитивні сторони:

  • відрізняються багатофункціональністю та компактністю, тому легко та швидко встановлюються на вал;
  • повністю відповідають встановленим міжнародним стандартам якості та експлуатаційної безпеки, що важливо в умовах підвищеного ризику;
  • укомплектовані якісними сальниками та підшипниками, які витримують постійні інтенсивні навантаження, зберігаючи свої властивості та цілісність;
  • додатково модель можна укомплектувати блокатором зворотного ходу або встановити мотор з гальмом;
  • всі зуби з ідеально рівною поверхнею, завдяки ретельному шліфуванню;
  • поверхня корпусу покрита епоксидною порошковою фарбою;
  • трансмісійне мастило забезпечується за рахунок збільшеного об’єму корпусу;
  • доповнені зливними та заливними горловинами;
  • працюють безшумно;
  • розрахунки міцності підтверджені стандартом NIEMANN.

Навісний циліндричний редуктор від перевірених виробників і за конкурентоспроможною ціною можна купити в компанії Солід Груп.

ВЫГОДНЫЕ СКИДКИ



    Адрес: 61013 Украина,
    Харьков,
    ул. Василия Стуса,
    9А оф 306
    error: Content is protected !!
    Консультація з менеджером